top of page

Най-важното взаимоотношение



Искаш ли да имаш по-добри взаимоотношения със себе си?


Започни да си даваш това, за което копнееш. То може да е грижа, внимание, любов, частичка нежност дори. Правейки го всеки ден, то ти затвърждаваш в себе си, че си ценен и значим човек.


Запомни - вниманието, което отделяш на себе си може да те издигне! Чрез него можеш да изградиш мост над тъгата, болката, разочарованието, гнева. И когато любовта се придвижи по този мост, то тя ще разтвори всеки негативен спомен и преживяване. Тогава ще се научиш да си емпатичен КЪМ СЕБЕ СИ!


Ако това ти се струва желано, но до сега не си успявал да го постигнеш, то уверявам те, че можем да го изградим и постигнем. Мога да те преведа към пътя на сърцето ти. Но те предупреждавам - аз мога да съм с теб там, но работата си е твоя. Да се заобичаш, да си простиш. Да се научиш дори да се харесваш и цениш. Пиши ми и нека да започнем пътуването, ЗАЕДНО! Така винаги е по-приятно, топло и уютно!


До тогава, подарявам ти нещо мое - https://www.facebook.com/groups/2893282780979115 - създадох безплатна затворена група, в която ежедневно да те подкрепям, да ти напомням за твоя път към себе си. Групата ще ти помогне да придобиеш повече представа за това коя съм аз и какво правя. Така ще имаш възможност да се докоснеш до мен. А ако решиш да опиташ и индивидуална консултация, то направо ми пиши.


Recent Posts

See All

Тишината - враг или приятел?

Ако срещаш в себе си и положителното и отрицателното за тишината, прочети редовете по-долу. Започвам темата с уговорката, че говоря и споделям от личен опит и преживяване. През последните години преми

bottom of page