top of page

Услуги

Е. М., София

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
Какво ми даде и продължава да ми дава групата "Вълшебно намерение?" Станах по-уверена. Научих се да обичам себе си. Разбрах, че получаваме това, за което най-често мислим през деня. Мислите, умът ни имат мощна сила, която влияе на начина ни на живот. Трудно може да се опише всичко, което ми дава "Вълшебно намерение " в лицето на Стефи.  Едно нещо може да се разбере, когато човек опита сам. 
Заслужава си!
"

Веселина Томова, София

Отзив относно лични тета сесии и групата Вълшебно намерение: Стефка е лъчезарна, вдъхновена и с широка усмивка. Срещата ми с нея стана при интересни обстоятелства и знам, че не е случайна. Не е случайна и групата, в която се включих. Това променя живота ми в посоката, в която отдавна искам. Завихрянето на енергия е едно от първите чудеса, които усетих. Да се споделя в група с готини хора, които реагират и подкрепят всяка стъпка, е много силно." 

Елена Малинова, Англия

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
“Участието ми във групата Вълшебно намерение ми дава възможност да се грижа за себе си, да се себепознавам, ценя и обичам. Научих се колко е ценно да отделяш време за себе си и че това не е егоистично, а напротив. Откакто участвам в групата и правя малки стъпки към себе си всеки ден дори дъщеря ми казва, че вижда промяна у мен. Препоръчвам на всеки, който осъзнава,че  има нужда от време за себе си и промяна в ежедневието си да се включи в нашата малка общност създадена от Стефи и да завихряме заедно положителната енергия, да се подкрепяме взаимно в процеса на работа и да израстваме заедно ❤️”
bottom of page