top of page

Синхроничности

Виждаш това, на което обръщаш внимание. Осъзнат ли си какво гледаш?

С времето осъзнах, че когато търся нещо винаги го намирам. Когато искам нещо, обикновено то стига до мен по невъобразими за мен начини. Последните месеци съм се фокусирала върху вътрешното ми преживяване - как да притихне ума ми, как да усещам спокойствието и любовта на едно по-дълбоко ниво. Чрез медитация и осъзнато виждане на красотата и радостта за мен е пътя. И в този път не съм сама. Ние никога не сме сами. Понякога може да не виждаме как хората и съществата около нас ни подкрепят - някои вървят редом с нас, а други просто чрез поведението си ни подкрепят като вървят в противоположната посока. Осъзнах, че всичко това е наред.


Довери се

Позволи си да се довериш на живота, на процеса. Пътят се появява именно когато се довериш. Понякога може да ходим по утъпкан път, друг път ние създаваме пътя. И това е ок. Когато доверието присъства, лекотата и спокойствието идват.


Медитирай. Намери себе си.

Най-чистото усещане за мен след медитация е, че намирам себе си. Тогава срещам и подходящите хора, събития и преживявания.


Намери за себе си практиката, която е подходяща за теб. Медитация може да бъде и простото ходене с отсъствието на мисли, може да е стоене в тишина и т.н. По-долу ти предлагам едно видео, което днес ме "намери".


Източник на видеото: официалната фейсбук страница на Sadhguru -https://www.facebook.com/sadhguru/videos/771706283822422


Ако проявяваш интерес какви практики правя аз, не се колебай, свържи се с мен.

Recent Posts

See All
bottom of page