top of page

Неделен следобед

Наслада или натоварване?

Как избираш да прекарваш неделния ден? Как можеш да опишеш какъв е той за теб?


Питам, за да те подтикна да започнеш да създаваш повече от това, което искаш да имаш в живота си. Ако всеки ден, отделяш по 1 минута за себе си и за любимите си неща, то в края на седмицата, месеца, годината ще си отделил едно солидно време и съгласи се с мен - това ще е най-хубаво прекараното време!


Свикнали сме да бързаме, да правим много задачи едновременно, но за сметка на "служебните", мечтите в повечето случаи ни остават на заден план. "Ще направя нещо за себе си когато свърша с работата" - е най-редовно използваната реплика от хората около мен. Аз обаче се научих, че спирайки за миг, да медитирам, да се фокусирам върху това което искам, правейки различни практики, било то само за минута, две или повече, то целият ми ден придобива друг смисъл. Става по-светъл и гостоприемен, по-мил и любящ. Защо ли? Защото аз ставам такава със себе си и светът става мое отражение.


Експериментирай. СЕГА


Горещо ти препоръчвам да пробваш различни методи и техники, чрез които да изпитваш повече радост и спокойствие в живота си! Има дузини книги, мотиватори, коучове, от които можеш да черпиш знания и да следваш техния пример.


Експериментирай и намери своето нещо.


Виж как животът ти се променя по най-добрия начин правейки повече от нещата, които ти носят радост и вътрешно спокойствие!



Recent Posts

See All
bottom of page