top of page

Когато ти е трудно...

Продължи напред. Продължи да ставаш сутрин, защото имаш още един ден, който е готов за теб. Ако нямаш сила за него, не се обвинявай. Всеки има трудни дни. Тежки. Такива, които ти се струват, че не вещаят нищо добро.

Помни, че в такива моменти най-важното е да продължиш напред. Когато ти е най-трудно, най-невъзможно да мечтаеш, да ходиш, да станеш от леглото.. Призная пред себе си, че днес не се чувстваш продуктивен. И това е ок. Вместо да се обвиняваш, дай си почивка дори и за 5 минути поне. През деня също.


Може и да имаш много задачи и работа, но за 5 минути излизай от ситуацията, дори само за разходка. Това ще те ободри (ако не чувстваш, че ти помага, дай шанс на тези 5 минути, със сигурност няма да ти навредят!)


Ти си просто човек. Ок е понякога да ти е трудно да се събереш. Потърси какво би те подкрепило по ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН! Самобичуването не е здравословно!


Помни, че нещо много хубаво се задава! Просто имаш нужда да се пораздрусаш, да изпопада прахта и ненужното. Не се взимай много много на сериозно!


Намери време за нищоправене, за смешен филм, за тишина, за покой, за почивка.


В света винаги сме с хора, но по- самотни сме и заобиколени с тях..


Научи се да отделяш време за себе си в честни срещи и разговори.


Не позволявай да стане късно, за да имаш време за теб.


Светът навън те чака, за да окрилиш непознат, да усмихнеш дете, да разтопиш сърцето на възрастен човек.


Животът навън те чака!


Срещни се със себе си, за да се срещнеш и с живота си!

bottom of page