top of page

Искам промяна!




Първата стъпка, за да получиш това, което искаш е да признаеш, че искаш промяна, да признаеш, че мястото, на което си не ти харесва.


Добре, всичко звучи чудесно и вярвам, че всеки от нас иска да има това, което желае. Къде обаче се получава разминаването? Ще бъда честна.


Малко от нас си позволяват да се свързват с интуицията си.


Защо свързването е важно, ще ме попитате. Ами много просто - как всъщност разбираш какво искаш, ако не си свързан със себе си чрез интуицията?


Тялото на всеки един от нас говори, дава ни насоките, от които се нуждаем... Често то се разболява не защото има вируси, а защото имаш нужда от този вирус в момента. Може би само така ти ще си останеш вкъщи, защото копнееш за почивка, която не си даваш, или пък може би само така получаваш вниманието на любимия. Помисли си и си позволи да бъдеш честен в отговора!


Чрез метода Метафизична анатомия или на кратко МАТ, можеш да видиш всичко това и да се освободиш от модела бързо и по здравословен начин.


Методът не е за всеки!

Той не работи за хората, които не искат да се чуват или не са честни. Не работи и за хората, които отлагат нужното действие.


Избери да постигнеш това, което желаеш!


Свържи се с мен за индивидуална работа и ако избереш да работим заедно, третата сесия е подарък от мен за теб! 🤍


Спри да отлагаш, потърси ме сега!


bottom of page