top of page

Грижа за себе си

С годините грижата към себе си при мен се превърна в удоволствие. В началото, както повечето, смятах, че отделям достатъчно време за себе си докато не започнах реално да го правя и да разбера, че гледането на филми, излизането с приятели всъщност не е грижата, от която имах нужда. Всичко това по-скроо си беше бягство от грижа за себе си. И как не, кой здравомислещ ще избере да се срещне с демоните си...

Струва ми се тъжно сега, но това си беше реалност тогава, преди пет години горе-долу.


Сега си давам сметка колко е важно с какви хора съм заобиколена, в каква среда се намирам. Защото предишното ми аз не беше заобиколено от търсещи себе си хора, а от всезнайковци, за които "търсенето" е за дон кихотовците. И съответно, по-трудно беше да повярвам, че техниките за личностно развитие водят до резултати.


Една от практиките, която продължавам и до днес, това е да използвам утвърждения. Скоро, съвсем скоро подготвям и авторски проект точно с утвържденията и силата им.


Ако ти, скъпи ми читателю се замисляш дали утвържденията биха били полезни за теб, то пробвай да слушаш в продължение на най-малко седем дни видеото и сам ще установиш дали ти прилягат. Обаче - не се ограничавай само с моите думи от видеото - помисли, подълбай в себе си - кои са твоите три сфери от живота, в които искаш да се подобриш значително. Помисли кои думи биха те подкрепили точно за тях и създай по едно утвърждение за тях.

Ако все още изпитваш затруднение - свържи се с мен и аз ще ти помогна! Възползвай се от 15 минутна безплатна среща с мен по темата - тъкмо ще разбереш дали ти пасва моя начин и ако да, то можем да работим заедно, за да подкрепим твоя път не само чрез три утвърждения!













Recent Posts

See All
bottom of page