top of page

Кажи ми кое е любимото ти число и аз ще ти кажа каква сила ти носи то.

Имаш ли си любимо число?

Усещаш ли, че сякаш си привлечен от него без реално да има някаква причина затова?


Аз винаги съм се чудила стои ли нещо зад тези любими наши числа и от както се занимавам с нумерологичната техника Матрица на съдбата започнах да получавам отговорите на въпросите ми.

Спрямо техниката всяко число носи енергия. На база на датата ни на раждане се установяват 10 основни енергии, с които сме родени и на база на които имаме да усвояване определени уроци.


И за да бъде всичко още по-интересно, тези числа разглеждат моделите и уроците като засягат теми като "Пътят на душата", "Повтарящи се събития", "Идеален партньор" и така нататък.


Да се върнем на темата за символиката им. От древни времена шамани и врачки работят с мистиката на невидимото. Време е да повдигна леко завесата относно енергията на числата.


Скъпи читателю, моля да имаш предвид, че тълкуването на числата може да бъде индивидуално спрямо съвпада им с другите енергии от числата в рождената ни карта.


Приеми тази информация като забавление и само така можеш да извлечен полза по приятен и лесен начин. Ако все пак искаш да задълбаеш, съветвам те да се свържеш с мен за лична консултация и анализ.


Какво значат числата? Каква енергия имат и на какво ме учат?


Число 1

Ако едно е любимото ти число, то знай, че то те учи, дава ти силата да се грижиш за себе си и да успяваш в индивидуалните си цели.


Число 2

Числото две те подкрепя като ти носи усещане за мекота. Най-вероятно ти създаваш и внасяш баланса и мекотата във взаимоотношенията ти.


Число 3

То ти дава женственост ако си жена, а ако си мъж то ти лесно общуваш с нежния пол, лесно те разбират жените.


Число 4

Това е много силна мъжка енергия. При жените се проявява като дейна, активна енергия. Сякаш дори е по-силна от мъжете около нея. На мъжа би му носило мъжественост, тези мъже са истински мачовци.


Число 5

Ти обичаш да учиш нови неща. Знанията за теб са много важни, както и попиташ традициите.


Число 6

Ако любимото ти число е 6, това означава, че ти си истински естет! Имаш очи за всички красиви неща.


Число 7

Ако обичаш числото 7, това означава, че ти имаш задачата да внесе мир в света и взаимоотношенията си. Същевременно обичаш да пътешестваш.


Число 8

Това е числото на вселенския ред и същевременно на езотериката.


Ако искаш да знаеш още за числата и как те ти влияят, абонирай се, за да научаваш първи за новите неща, които качвам.

Comments


bottom of page