top of page

Кажи ми кое е любимото ти число и аз ще ти кажа каква сила ти носи то.

Имаш ли си любимо число?

Усещаш ли, че сякаш си привлечен от него без реално да има някаква причина затова?


Аз винаги съм се чудила стои ли нещо зад тези любими наши числа и от както се занимавам с нумерологичната техника Матрица на съдбата започнах да получавам отговорите на въпросите ми.

Спрямо техниката всяко число носи енергия. На база на датата ни на раждане се установяват 10 основни енергии, с които сме родени и на база на които имаме да усвояваме определени уроци.


И за да бъде всичко още по-интересно, тези числа разглеждат моделите и уроците като засягат теми като "Пътят на душата", "Повтарящи се събития", "Идеален партньор" и така нататък.


Да се върнем на темата за символиката им. От древни времена шамани и врачки работят с мистиката на невидимото. Време е да повдигна леко завесата относно енергията на числата.


Скъпи читателю, моля да имаш предвид, че тълкуването на числата следва да бъде индивидуално спрямо съвпада им с другите енергии от числата в рождената ни карта.


Приеми тази информация като забавление и като съвсем повърхностно запознаване със значенията на енергиите на числата - само така можеш да извлечеш полза по приятен и лесен начин. Ако все пак искаш да задълбаеш, съветвам те да се свържеш с мен за лична консултация и анализ.


Първото нещо, което е нужно да знаеш е, че по метода Матрица на съдбата се разглеждат 22 енергии, което означава, че работим с числата от 1 до 22.


Ако проверяваш значението на любимото ти число, то знай, че ако то надвишава 22 е нужно да събереш цифрите му - например ако любимото ти число е 23, то събираш 2+3 и получаваш 5. Ако любимото ти число пък е 100 - отново събираш цифрите 1+0+0 и получаваш 1.


Какво значат числата? Каква енергия имат и на какво ме учат?


Число 1

Ако едно е любимото ти число, то знай, че то те учи, дава ти силата да се грижиш за себе си и да успяваш в индивидуалните си цели.


Число 2

Числото две те подкрепя като ти носи усещане за мекота. Най-вероятно ти създаваш и внасяш баланса и мекотата във взаимоотношенията ти.


Число 3

То ти дава женственост ако си жена, а ако си мъж то ти лесно общуваш с нежния пол, лесно те разбират жените и често дамите те заобикалят.


Число 4

Това е много силна мъжка енергия. При жените се проявява като дейна, активна енергия. Сякаш дори е по-силна от мъжете около нея. На мъжа би му носило мъжественост, тези мъже са истинските мачовци.


Число 5

Ти обичаш да учиш нови неща. Знанията за теб са много важни, както и обичаш традициите.


Число 6

Ако любимото ти число е 6, това означава, че ти си истински естет! Имаш очи за всички красиви неща.


Число 7

Ако обичаш числото 7, това означава, че ти имаш задачата да внесеш мир в света и взаимоотношенията си. Същевременно обичаш да пътешестваш.


Число 8

Това е числото на вселенския ред и същевременно на езотериката.


Число 9

Ако любимото ти число е 9, това значи, че ти си мъдър човек.


Число 10

Хората, които обичат 10 са късметлии, всичко им се случва лесно.


Число 11

Ако 11 е твоето любимо число то ти си много деен човек, работохолик - не оставаш недовършени нещата.


Число 12

Това е числото, което помага в пътя на хората, които обичат да се грижат за другите.


Число 13

Кардинално число, това е числото на промените. Ако обичаш 13, то с теб никога не е скучно, защото винаги измисляш какво да се прави.


Число 14

Обичаш баланса, винаги си в златната среда, не обичаш конфликтите.


Число 15

Това число ти помага да взимаш решения, но обърни внимание дали не делиш света на черно и бяло.


Число 16

Това е числото на духовните хора.


Число 17

Ти си истински творец! Имаш чудесни идеи, които ще радват света и теб ако ги реализираш!


Число 18

Това е вещерско число - сбъдваш много лесно - внимавай обаче дали сбъдваш защото мечтаеш или защото се боиш.


Число 19

Хората, които предпочитат 19 са щедри.


Число 20

Това число е свързано с родния дом и с отношенията с рода. За теб те са много важни, обаче обърни внимание дали са подкрепящи те отношения или има нужда да се поработи и освободи родова травма.


Число 21

Бих определила, че това е числото на Майка Тереза - винаги с мисъл за другия без капчица мисъл да навреди на другия.


Число 22

Това е числото на свободата. Хората обичащи 22 са свободолюбиви и не обичат да се чувстват ограничавани.


Ако искаш да знаеш още за числата и как те ти влияят, абонирай се, за да научаваш първи за новите неща, които качвам или си поръчай личен анализ.

Comments


bottom of page