top of page

Матрица на съдбата

Цена

Местоположение

130 лв.

онлайн

Повече информация

Матрица на съдбата е нумерологичен руски метод, чрез който опознаваме енергиите, с които сме се родили. През живота ни може да сме ги развили в позитив или в негатив. Запознавайки се с тях, можем по-осъзнато и приятно да преминаваме през ситуациите в живота ни.


Анализът включва базовите енергии, с които сме се родили, силните ни страни, талантите ни, страховете ни и така нататък. В допълнение може да се поръча и изготвянето на партньорски анализ като там се наблюдават съвместните енергии и как личните си влияят помежду си. Отново, опознавайки ги, можем да работим с тях и да ги трансформираме в положително преживяване.

Цена: 130 лв.

Е. К., София

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
“За мен беше много интересно, а видимо и много полезно. Помага ми да си подредя приоритетите и начина на общуванe."

Веселина Томова, София

Отзив относно лични тета сесии и групата Вълшебно намерение: "Стефка е лъчезарна, вдъхновена и с широка усмивка. Срещата ми с нея стана при интересни обстоятелства и знам, че не е случайна. Не е случайна и групата, в която се включих. Това променя живота ми в посоката, в която отдавна искам. Завихрянето на енергия е едно от първите чудеса, които усетих. Да се споделя в група с готини хора, които реагират и подкрепят всяка стъпка, е много силно. 

Личните ми сесии със Стефка са уникални - работи тя, работя и аз. Резултатите са проявления, които реално се случват. Избрах да съм активна в промяната си и затова намерих съдружник. Смятам, че с професионално съдействие нещата са възможни. Чудесата са възможни. Искам и ще продължавам да развивам и надграждам себе си, а в лицето на приятел като нея, вълшебствата в живота са ежедневие. Благодаря, че срещнах Стефка по пътя си!"

И. Т., София

Отзив относно медитации: "Лъчезарна, винаги положителна и зареждаща си! Това определено е твоето призвание"
bottom of page