top of page

Месец лична работа с твоето тяло

Цена

Местоположение

120 лв.

курс (запис)

Повече информация

Този авторски проект е създаден, за да те подкрепя в пътя ти към личното развитие и постигането на повече здраве в живота ти. Той е за всеки, който иска да има повече здраве и спокойствие в живота си.

Лично продбрани теми и материали, които да те подкрепят един месец в опознаването на теб самия и справянето с нещата, които ти се случват. Целта е да се запознаеш със себе си по един съвсем нов и неподозиран начин, именно опознавайки себе си чрез своето физическо тяло.


Не е нужно да е трудно или да си болен, за да се погрижиш за себе си.

Подари си това едномесечно пътешествие към себе си!


Цена: 120 лв. (80 лв. за участници на Вълшебно намерение)

Е. К., София

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
“За мен беше много интересно, а видимо и много полезно. Помага ми да си подредя приоритетите и начина на общуванe."

Веселина Томова, София

Отзив относно лични тета сесии и групата Вълшебно намерение: "Стефка е лъчезарна, вдъхновена и с широка усмивка. Срещата ми с нея стана при интересни обстоятелства и знам, че не е случайна. Не е случайна и групата, в която се включих. Това променя живота ми в посоката, в която отдавна искам. Завихрянето на енергия е едно от първите чудеса, които усетих. Да се споделя в група с готини хора, които реагират и подкрепят всяка стъпка, е много силно. 

Личните ми сесии със Стефка са уникални - работи тя, работя и аз. Резултатите са проявления, които реално се случват. Избрах да съм активна в промяната си и затова намерих съдружник. Смятам, че с професионално съдействие нещата са възможни. Чудесата са възможни. Искам и ще продължавам да развивам и надграждам себе си, а в лицето на приятел като нея, вълшебствата в живота са ежедневие. Благодаря, че срещнах Стефка по пътя си!"

И. Т., София

Отзив относно медитации: "Лъчезарна, винаги положителна и зареждаща си! Това определено е твоето призвание"
bottom of page