top of page

Дневник за цели и задачи

Цена

Местоположение

49 лв.

хартиен дневник

Повече информация

Това е твоят личен 90 дневен Дневник за цели и задачи! Изработен е с много грижа и нежност към детайлите!

Погрижила съм се вътре да има всичко нужно - от свободно място за творчески натури като мене (изпринтиран е едностранно, на спирала), до нужното място за ежедневни, седмични и месечни задачи, до конкретни въпроси при ежедневната ти работа с дневника.


На кратко - вярвам, в него ще намериш всичко, което търсиш и което ти е нужно в постигането на тримесечните ти цели! Зареден е с много вдъхновение, кураж и нежност!

Единственият съвет, който бих дала на всеки, който избере да го ползва:

Позволете си да се насладите на пътуването с дневника по един неповторим начин! Най-доброто е на пътя ви, спрете за миг и му се порадвайте, насладете му се.


Не обещавам, че няма да се влюбиш в дневника, така че, чувствай се предупреден!

Цена: 49 лв. (39 лв. за участници на Вълшебно намерение)

Е. К., София

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
“За мен беше много интересно, а видимо и много полезно. Помага ми да си подредя приоритетите и начина на общуванe."

Веселина Томова, София

Отзив относно лични тета сесии и групата Вълшебно намерение: "Стефка е лъчезарна, вдъхновена и с широка усмивка. Срещата ми с нея стана при интересни обстоятелства и знам, че не е случайна. Не е случайна и групата, в която се включих. Това променя живота ми в посоката, в която отдавна искам. Завихрянето на енергия е едно от първите чудеса, които усетих. Да се споделя в група с готини хора, които реагират и подкрепят всяка стъпка, е много силно. 

Личните ми сесии със Стефка са уникални - работи тя, работя и аз. Резултатите са проявления, които реално се случват. Избрах да съм активна в промяната си и затова намерих съдружник. Смятам, че с професионално съдействие нещата са възможни. Чудесата са възможни. Искам и ще продължавам да развивам и надграждам себе си, а в лицето на приятел като нея, вълшебствата в живота са ежедневие. Благодаря, че срещнах Стефка по пътя си!"

И. Т., София

Отзив относно медитации: "Лъчезарна, винаги положителна и зареждаща си! Това определено е твоето призвание"
bottom of page