top of page

Практики и работа с клиенти

В следващите редове ще те запозная с мен. Вярвам, че за да избереш човек, който да ти помага в пътя, първо е нужно да знаеш що за човек е той и защо именно да избереш мен!


Здравейте. Дойде време да внеса повече яснота за практиките, с които работя.


На кратко моята предистория как практиките ме намериха - от малка усещам енергията в пространството, от и в хората. Това честно казано доста ме объркваше и плашеше на моменти, защото няма наръчник за нея, в училище не се учат такива неща. Едно знаех със сигурност - мога да лекувам с ръцете си. Не веднъж когато някой изпита дискомфорт и болки в главата, аз бях там. И помагах. Взимах болката в себе си.


Първи урок - научен


Всичко беше чудесно, знаех, че помагам и се чувствах удовлетворена от това. Обаче какво се получаваше - аз се нагърбвах с болката на другия. Тогава приятел, който забеляза моето поведение ми показа, че може да се дава любов и по този начин да се освобождава болката в човека. Научи ме разбира се като премахна моята болка и аз отвърнах

А, и ти можеш да вземеш болката!

Но това, което той ми каза ме шокира

Не, аз не ти взимам нищо. Просто ти давам любов и светлина.

И моят български реотан загря - могло и по друг начин.


Втори, съществен урок - научен


Както се досещате започнах да давам без да взимам болката. Това обаче пак ме изтощаваше, защото отдавах от енергията си. Като по този начин, впоследствие научих, че изграждам несъзнателно енергийна връзка с човека, а той неволно ме източва редовно.


Вторият, важен урок, който разбрах от приятел кинези терапевт беше

Бъди канал. Не взимай болка, не хаби собствената си енергия. Бъди просто проводник на светлината и любовта. Така има и за другия има и за теб.

Всеки от нас може да го прави, и въпреки това не го препоръчвам да се тестваш просто от любопитство. С енергиите шега не бива. И това го разбрах от проба-грешка, не го прави и ти, защото всяко действие идва със своите последствия.


Така с годините нещата започнаха да се нареждат. Срещах все повече хора, които работят с енергиите, а аз усещах енергиите и правех интуитивно неща като тях.


Спомням си 2020 година февруари месец ходих на практика за интуицията. За пореден път правих опит да медитирам и не ми се получаваше, според моите представи. Реших да попитам водещия на практиката лично, като очаквах той да ми каже как не ставам за нищо - така мислех тогава за себе си. Поне веднъж да се приключи и да спра да опитвам, въпреки че по някакъв начин вътрешно ме влечеше и все "случайно" попадах на такива събития с медитиране.

Напълно обратно на моето мнение за мен самата той ми каза


Момиче, аз се уча да медитирам от близо 20 години. И чак сега успявам. А на теб ти е дадено, а ти го неглижираш. Развий го!

Това беше яко разместване на пластовете в мен и под краката ми. Една част вътре в мен знаеше, че той е прав.


Въпреки това аз не се осмелявах да тествам, да се уча. До деня, в който изкарах Тета хийлинг за начинаещи, година по-късно.



Този курс ми помогна да разбера, че всичко е наред с мен, не съм луда и не си измислям каквото усещам и чуствам. Осъзнах също така обаче, че пътят ми едва сега е започнал. Едва сега можех да правя нещата, които правя по-леко, а и много повече, но в изграден алгоритъм, изпитан и от други във времето. Мога много и правя повече от това да лекувам глава с енергията и силата в ръцете си! Чрез техниката научих как да бъда подкрепа за човека, как да създам за него поле с грижа и нежност и той самия да достигне до нужното му без аз да се намесвам.



Първото, което ми даде Тета хийлинг беше да се доверя на медитацията. За първи път в живота си като възрастен аз усещах лекотата и радостта, щастието и доверието в чистата им форма.


Мисля, че всичко това ми се получи, защото започнах практиката за себе си. Не ми е минавало през ум, че това ще се превърне в моя работа и призвание. Обаче след като видях огромните промени при мен нямаше как да си позволя да го пазя и крия само за себе си. И промените започнаха да идват и при хората, с които работех.


Какво е Тета хийлинг?


За мен тета хийлинг е много нежен и деликатен метод, чрез който да достигнем до вътрешно спокойствие, да видим и да се освободим от стари модели и травми. Ако искате да видите по-научно определението ви препращам към описанието дадено от БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА МЕТОДА ТЕТАХИЙЛИНГ (БАРТ), в която членувам:


Оставям ви за сега с тази информация за мен. Очаквайте още и ако имате въпроси, пишете ми, готова съм да ви разкажа каквото ви вълнува.


bottom of page