top of page

Кой съм аз?



Опознаването на истинската ни същност може да отнеме години. За щастие в наши дни има супер много техники, които да ни свържат с нашата същност.


През годините съм си правила:

  • Хороскоп

  • Хюман дизайн

  • Ген ключове

  • Матрица на Питагор

  • Матрица на съдбата

Истината е, че във всяко намирах себе си, поне частички от мен. Обаче срещайки се с руския метод Матрица на съдбата от школата на Дмитрий Воронов, разбрах, че това ще е техника, с която ще работя.

Случи се много странно - сякаш познанието беше в мен, сякаш винаги си е било там, просто сега го достъпих отново. Започнах да правя анализи на своите близки и приятели и всеки път "Ами да, той е точно такъв" - виждах хората през техните рождени карти.

Изясних си със 100% сигурност, че никой не е нито лош, нито добър. Всеки има определено поведение и постъпки, които се ръководят от възприятията му. Обаче специфичното е, че може да реагира от положителната страна на монетата, което да води след себе си още от положителното или да реагира през негатива, тъмната страна, другата част на тази същата монета. И реагирайки от нея, просто той има нужда да отработи моделите си, за да съумее да ги преобразува в техния позитив.

Техниката е метод за себепознание и помага да разберем кои са ни силните страни, коя работа е подходяща, дори и можем да изчислим какви качества притежава идеалният партньор за нас.

Истината е, че с тази техника се потопих доста на дълбоко. И от мига, в който започнах да я изучавам започнах да наблюдавам и да виждам числата, които ме заобикалят по друг начин. За мен те са енергия и носят своето послание, мъдрост и подкрепа.


Ако искаш и ти да разбереш повече за енергиите от твоята рождена карта, свържи се с мен или поръчай анализ за себе си или за свой близък от секцията Услуги.


bottom of page