top of page

Вълшебно намерение

Това е за теб ако и ти като мен искаш да имаш щастлив и радостен живот!


Това е моят първи авторски проект, който започнах преди няколко месеца! Първо подходих плахо и неуверено, но с много любов, грижа и нежен фокус. Случих го и продължавам да го случвам. Обратната връзка, която получавам ежедневно от участниците е невероятна и знам, че това, което давам като енергия и фокус се усеща и допринася към преживяването на всички участници, които не веднъж ми го казват.


Това е група, в която тези, които имаме ясен ангажимент към себе си и желание ежедневно да се фокусираме върху положителните страни на живота случваме тази радост.


Ако си от хората, които искат:

  • да имат повече радост в живота си

  • търсят начини да проявяват себе си по любящ начин

  • поемат ангажимент да участват ежедневно, правейки малки стъпки към радостта и щастието

то тази група е за теб! На всеки две седмици имаме онлайн среща, в която за един час фокусираме целенасочено енергията си и желанията си към това, което всеки от нас иска чрез различни задачи и медитации.


Участието в групата не е непременно обвързано с друга моя практика, но се допълва чудесно с тях. Цената за месец участие е 50 лева. При желание за дългосрочно участие (три месеца) цената е 125 лева, които се заплащат еднократно преди започването.


За да участваш е необходимо да ми пишеш, аз ще се свържа с теб за уточнения при необходимост и информация за плащане.


Позволи на себе си да засияеш! Намери и виж своята красота с мен!



bottom of page