top of page

Група Вълшебно намерение

Цена

Местоположение

70 лв./месечно

онлайн

Повече информация

Ако търсиш начин как да поддържаш фокуса си и искаш да имаш и преживяваш положителната си енергия, то тази група е за теб! Ежедневно, заедно с други хора, изпълняваме различни малки задачи, които ни водят по нашия път към щастието и радостта. Сбъдването на мечтите става по-лесно и приятно, пътят към тях също.

В допълнение, на всеки две седмици имаме едночасова среща, в която правим медитации и различни други задачи.

Участието в групата е месечно или три месечно, според желанието на всеки, като препоръчвам първоначалното участие да е тримесечно, за да има повече ефект и за да е възможно да се вземе максимума от процесите и от групата, като същевременно да се натрупа новата рутина и желаните навици.

Цена: 70 лв/месец или 175лв за три месеца при заплащане еднократно.


ВАЖНО - За момента записванията за групата са спрени.

Е. К., София

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
“За мен беше много интересно, а видимо и много полезно. Помага ми да си подредя приоритетите и начина на общуванe."

Веселина Томова, София

Отзив относно лични тета сесии и групата Вълшебно намерение: "Стефка е лъчезарна, вдъхновена и с широка усмивка. Срещата ми с нея стана при интересни обстоятелства и знам, че не е случайна. Не е случайна и групата, в която се включих. Това променя живота ми в посоката, в която отдавна искам. Завихрянето на енергия е едно от първите чудеса, които усетих. Да се споделя в група с готини хора, които реагират и подкрепят всяка стъпка, е много силно. 

Личните ми сесии със Стефка са уникални - работи тя, работя и аз. Резултатите са проявления, които реално се случват. Избрах да съм активна в промяната си и затова намерих съдружник. Смятам, че с професионално съдействие нещата са възможни. Чудесата са възможни. Искам и ще продължавам да развивам и надграждам себе си, а в лицето на приятел като нея, вълшебствата в живота са ежедневие. Благодаря, че срещнах Стефка по пътя си!"

И. Т., София

Отзив относно медитации: "Лъчезарна, винаги положителна и зареждаща си! Това определено е твоето призвание"
bottom of page