top of page
276122991_399283572016125_1751406580381775241_n.jpg

Хей! Радвам се, че си тук!

Добре дошъл в моя виртуален свят! Тук ще качвам всичко, което ми е помогнало в моя път, с което съм се срещнала и ми е резонирало по пътя. Радвам се, че споделям това с ТЕБ!

 

Вярвам, че всеки ни помага да открием това, което търсим. Всяка среща в живота има причина и именно в търсенето виждаме, че всичко вече е в нас. Знам, че за да си тук, нещо те е довело и то не е случайността. Нека заедно да намерим отговорите, които търсиш и да ги използваме, за да сме щастливи и вярни на себе си! Та нали именно в това е смисълът на всичко!

Иначе - на кратко за мен - казвам се Стефка, цял живот съм се вълнувала от енергиите и това как мога да ги ползвам. Знам, че тялото е достатъчно силно да се самолекува, знам, че мислите ми определят действията и че емоциите и чувствата ми изграждат преживяванията в моите дни. В комбинация на всичко това през 2021 година се запознах с метода Тета Хийлинг и година по-късно с Метафизична анатомия.

 

Тези две практики работят с подсъзнателните модели, травми и убеждения като помагат не само да ги видим, а и да се освободим от тези, които вече не са ни нужни. По този начин постигам вътрешното спокойствие, което цял живот съм търсела и вярвах, че не съществува. Постигам увереността на душевно ниво, постигам радост, нежност и доверие. За някои може да звучи гръмко, за други незначително, но аз знам, че думите ми стигат до който има нужда от тях. Повярвайте и ще имате всичко, което искате чрез стъпките си към него. Животът може да е радост, може да е низ от случайности. Всичко е в твоите ръце. Знам, че тези, които избират радостта са тези, с които ще се срещна и ще работим. 

С радост те каня в моя блог, където вярвам ще откриеш много полезни за теб неща! Там пиша за всичко, което ме вълнува и разказвам повече в детайли за практиките, с които работя.

bottom of page