top of page

Пакет от 6 броя сесии

Цена

Местоположение

660 лв.

онлайн

Повече информация

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА 6 бр. СЕСИИ?

При пакет от 6 сесии целта е да се работи дългосрочно. По този начин промяната идва по-неусетно и бързо, защото не е нужно да губиш рутината и ангажираността си и да започваш сякаш всеки път отначало.


Препоръчвам този пакет за хора, които:

  • искат качествени резултати

  • осъзнават, че за промяната е нужно време

  • готови са да бъдат постоянни и ангажирани към себе си

  • искат да постигат резултати, защото имат по-големи цели и планове, към които се стремят.

  • отворени са да сбъдват и вървят по пътя си


Пакетът може да се използва в рамките на:

  • три месеца по 2 бр. сесии месечно или

  • два месеца по 3 бр. сесии месечно


ЗАЩО ЦЕНАТА Е 660 лв.?

Цената е 660 лв. ( правя ти подарък - 120 лв от стандартната цена - шест сесии на редовна цена от 130 лв./бр. са 780 лв.) защото искам да те стимулирам, че се ангажираш продължително със себе си и заради това правя тази цена при условие, че предварително платиш цялата сума. Има още - получаваш и ПОДАРЪК (ще бъде уточнен индивидуално), тъй като обичам да правя подаръци, а ангажирането със себе си е много важно и искам да те подкрепя и похваля за грижата ти към теб самия!

Е. К., София

Отзив относно групата Вълшебно намерение: 
“За мен беше много интересно, а видимо и много полезно. Помага ми да си подредя приоритетите и начина на общуванe."

Веселина Томова, София

Отзив относно лични тета сесии и групата Вълшебно намерение: "Стефка е лъчезарна, вдъхновена и с широка усмивка. Срещата ми с нея стана при интересни обстоятелства и знам, че не е случайна. Не е случайна и групата, в която се включих. Това променя живота ми в посоката, в която отдавна искам. Завихрянето на енергия е едно от първите чудеса, които усетих. Да се споделя в група с готини хора, които реагират и подкрепят всяка стъпка, е много силно. 

Личните ми сесии със Стефка са уникални - работи тя, работя и аз. Резултатите са проявления, които реално се случват. Избрах да съм активна в промяната си и затова намерих съдружник. Смятам, че с професионално съдействие нещата са възможни. Чудесата са възможни. Искам и ще продължавам да развивам и надграждам себе си, а в лицето на приятел като нея, вълшебствата в живота са ежедневие. Благодаря, че срещнах Стефка по пътя си!"

И. Т., София

Отзив относно медитации: "Лъчезарна, винаги положителна и зареждаща си! Това определено е твоето призвание"
bottom of page